+31 6 51 76 80 48 info@lucius.nu

Zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit

exasun sunstruction munsel kleinVoor het realiseren van zonnepaneel-systemen maken wij gebruik van A-merk producten. De focus ligt op het genereren van een zo hoog mogelijk rendement op zowel korte en lange termijn. Wij geven bijvoorbeeld voorkeur aan hoogwaardige glas-glas panelen waarbij enkele merken tot 30 jaar product- en hoge opbrengstgarantie geven. Dit in tegenstelling tot de meeste Chinese merken die een productgarantie van maar 10 jaar geven. De door ons geadviseerde systemen worden veelal in Europa, en zelfs in Nederland gefabriceerd.

 Exasun-zonnesystemen zijn uniek door: 

  • De hoge efficiĆ«ntie (>18.0%)
  • Een zeer hoge performance ratio, uitgedrukt in kWh/kWp
  • Een zeer lange levensduur met blijvend hoge opbrengst dankzij ook glas aan de achterzijde (niet van kunststof).
  • Het strakke ontwerp
  • De veilige en snelle aansluitingen. Lucius.nu is Premium Installateur.
  • Ontwikkeling en productie in Nederland

 Exasun Black glass 

De Black Glass module heeft de krachtige beste celtechnologie gecombineerd met de beste module technologie. Vermogen vanaf 300Wp bij en paneel van 162×97 cm, toepassing:  schuin- plat en in-dak (BIPV). 

 

Verdienen met je dak

Een duurzaam dak is niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor je portemonnaie. Er is een groot aanbod financiƫle tegemoetkomingen die voor een snellere terugverdientijd zorgen. Btw-teruggaaf, salderen, subsidies en leningen. Kijk bij Actueel en wij rekenen graag met je mee!