+31 6 51 76 80 48 info@lucius.nu

Energievoorlichting in centrum van Liempde en In Goede Aarde

Lucius BrabantsDagbladVier energie-adviseurs slaan de handen ineen. In het centrum van de wijk In Goede Aarde wordt energievoorlichting geven. Van complete besparingsadviezen en ook van kleine energietips. De adviezen lopen van led-verlichting tot zonnepanelen of ook het geheel energieneutraal maken van uw huis. De allernieuwste systemen zijn te zien.
Op woensdag 11 oktober staan ze van 16.00 – 20.00 uur in de Muziekkiosk in het Concordiapark van Liempde. En op donderdag 12 oktober zijn ze te vinden in een partytent op het Newtonplein in de wijk In Goede Aarde, eveneens van 16.00 tot 20.00 uur.

Zie foto Brabantsdagblad de Meierij – afgebeeld Luc Vroemen van Lucius.nu
Lucius.nu is energie-adviseur, door de stichting Urgenda in Amsterdam, opgeleid tot zogenaamde ‘Ecomediairs’. Stichting Urgenda is bekend van de klimaatrechtszaak. Een ecomediair geeft totaaladvies om uw huis energieneutraal te maken. Dat betekent dat u van het gas afgaat en geheel op duurzame energie kan gaan leven. ‘Nul op de meter’ wordt het ook wel genoemd. Bij Nul op de meter is, op jaarbasis, de hoeveelheid energie die men zelf opwekt gelijk aan het eigen gebruik. De ecomediair beoordeelt de staat van uw huis qua isolatie en de huidige voorzieningen en maakt zo een berekening van uw totale energiebehoefte. Met die gegevens kan een voorstel worden gemaakt om bijvoorbeeld een warmtepomp te gaan gebruiken om het huis te verwarmen. En voor het koken kan men kiezen uit ceramisch of inductie-koken.

De twee infodagen zijn voor ieder vrij toegankelijk, zonder afspraak