+31 6 51 76 80 48 info@lucius.nu

Indak zonnepanelen

Exasun X-Tile

Vormt een waterdicht dak ( BIPV= Building Integrated Photo Voltage) en is zo geintegreerd dat het een esthetisch geheel vormt. Dus in plaats van dakpannen of ideaal te  combineren met moderne vlakke dakpannen. Vermogen 174 Wp/m2, Afmeting 82,5 * 35 cm, toepassing schuine daken, nieuwbouw en renovatie.

Exasun X Tile

 

Black Roof

Architectonisch dak dat dakpannen overbodig maakt en energie oplevert. Vermogen 160 Wp/m2, afmetingen 60 * 82 cm, er zijn ook paspanelen. Geschikt voor schuine daken, nieuwbouw en renovatie. 

 

Black Facade 

Een zeer fraaie aanblik en de Facade levert ook nog eens energie op. Een westgevel levert  65% t.o.v. een plat dak en een zuidgevel zelfs 84%.  Vermogen 180 Wp/m2,  afmeting: flexibel. Toepassing: in gevel, diverse glasdiktes leverbaar. Montage: sluit aan op gangbare systemen.

 

Verdienen met je dak

Een duurzaam dak is niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor je portemonnaie. Er is een groot aanbod financiƫle tegemoetkomingen die voor een snellere terugverdientijd zorgen. Btw-teruggaaf, salderen, subsidies en leningen. Kijk bij Actueel en wij rekenen graag met je mee!