+31 6 51 76 80 48 info@lucius.nu

Nieuw: X-Tile indak zonnepanelen

Recentelijk heeft Lucius.nu diverse woningen voorzien van de nieuwe Exasun / Wevolt X-Tile indak zonnepanelen. De nieuwe versie van de X-Tile geïntegreerde zonnepanelen sluiten naadloos aan op de Wienerberger Actua EB10 dakpannen. Door het compacte formaat is het de perfecte oplossing om uw dakvlak zo optimaal mogelijk te benutten. Voor de afwerking van de nok en dakranden wordt er gebruik gemaakt van de moderne Wienerberger Actua EB10 dakpannen.

 

De X-Tile zonnepanelen zijn beschikbaar in twee varianten:

Zwart een vermogen van 85Wp per paneel
Terracotta met een vermogen van 61Wp per paneel

De modules vormen samen met de dakpannen een waterdicht geheel. De X-Tile zonnedakpannen worden op dezelfde panlatten als de dakpannen gemonteerd waarbij één module overeenkomt met 5 Actua EB10 dakpannen.